Begravning och sorgbinderier

Vi nöjer oss inte med att det blir snygga blommor, utan vill även att det ska bli personligt och rätt, till låga kostnader. Vi kan göra alla blommor till begravningen, och leverera dem så att det blir fint på plats innan en ceremoni börjar. Meddela begravningsbyrån eller kontakta oss direkt.

Att behöva ta farväl av någon är aldrig lätt. Det är viktigt att det sista avskedet blir en lugn och harmonisk stund för alla sörjande. Det underlättar ofta att veta att de blommor som levereras till begravningsstunden förmedlar rätt känsla och ger ett fint sista minne.

Med vår hjälp och rådgivning kring begravningar och sorgbinderier blir det lättare att planera och du kan känna dig trygg med att det blir ett vackert farväl. Våra florister har stor erfarenhet av alla slags sorgbinderier, som skapar en helhet och harmoni under begravningsakten.

Något som vi verkligen känner starkt för och som vi vet blir extra vackert är när kistdekoration, kransar, buketter och andra dekorationer harmoniserar med varandra, och där alla blommor är fräscha.

Låt oss hjälpa till att skapa en varm och minnesvärd begravningsstund. Kontakta oss, så får du stöd!

Kistdekorationer

Vid de flesta begravningsstunder är en väl vald kistdekoration något som betyder mest för att skapa rätt känsla. Hos oss kan du få hjälp med just den kistdekoration du önskar, som förmedlar det tema och den känsla som du vill att ett sista farväl ska ha. Våra floristerna har mycket stor erfarenhet av att skapa såväl eleganta klassiska kistdekorationer som mer personliga, och du kan alltid känna dig trygg med att få en högklassig dekoration med fräscha blommor levererad till begravningsstunden. 

När du ska välja kistdekoration kan du alltid få råd och tips från oss, för att begravningsakten ska bli en så harmonisk och vacker minnesstund som möjligt och som passar den enskilda situationen. Vi kan alltid erbjuda både de finaste och mest prisvärda alternativen.

Kontakta oss för konsultation och prisförslag så hjälper vi dig att bidra till en minnesvärd begravningsstund!

Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Kransar

Som komplement till en kistdekoration, eller som enskild dekoration under begravningsstunden, kan vi hjälpa dig att skapa en personlig krans. När det gäller kransarnas utformning kan våra kreativa florister kombinera blommor och detaljer för att forma just det som allra bäst beskriver den person som ska begravas.

Vi kan hjälpa dig med såväl klassiska kransar som mer moderna och stilrena - helt utifrån dina önskemål och behov. Det kan till exempel röra sig om runda vita, helspäckade med blommor i en eller flera färger, eller enkla gröna stommar med några vita kallor. Till kransarna kan vi sätta snygga band, med eller utan text.

Handbuketter och handrosor

Under begravningsstunden brukar varje närvarande lägga en eller flera blommor på kistan, ofta kallade handbuketter eller handrosor. Vanligast är att de närvarande lägger varsin röd ros med ett band, men det är fullt möjligt att lägga vad man vill på kistan.